Contact opnemen met Handboek Usability

Handboek Usability is een portaal dat helpt met kennis over internet elementen en met name gebaseerd op het hebben van een werkende website. De website is voornamelijk gericht op de zakelijke wereld, maar de consument kan natuurlijk voldoende kennis vinden die geschikt zijn voor iedere internetgebruiker. 

Wij hopen natuurlijk dat de kennis en informatie duidelijk is. Mochten er vragen zijn of de relevantie klopt niet meer, neem dan contact op met ons via het contactformulier. Wij helpen graag met uitleg of zullen eventuele verrichtingen doorvoeren. 

Samenwerken

Heb je interesse in een samenwerking met Handboek Usability, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wij staan altijd klaar om te luisteren naar mogelijkheden van zakelijke bedrijven. Zo is het mogelijk om een advertentie te plaatsen, mits het matcht met onze onderwerpen. Neem contact met Handboek Usability op en zullen we de mogelijkheden bespreken. 

Advertentie plaatsen

Op onze website zijn diverse mogelijkheden te vinden van adverteren. Zo zijn er banners te zien waar een advertentie in geplaatst kan worden van jouw dienst op product. Het is ook mogelijk om een linkje toe te voegen aan de tekst door middel van een anker. 

Wilt u adverteren op Handboek Usability, laat dan een bericht achter via het onderstaande contactformulier. Geef aan waarvoor de advertentie is, voor hoelang, welke plek, ankertekst en link. 

Gastblog plaatsen

Heb jij een artikel geschreven en zou je die graag willen plaatsen op Handboek Usability, dan is dit zeker mogelijk. De tekst dient te gaan over dezelfde ontwikkelingen als de hoofdonderwerpen. De artikelen mogen een linkje bevatten, maar dan vragen wij natuurlijk een link terug volgens onze voorwaarden. Geef bij de opmerkingen aan welk onderwerp jij in gedachte had en zullen samen de voorwaarden bespreken. 

Handboek Usability zal zo spoedig mogelijk reageren op de ontvangen aanvraag! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...